Πειράματα

Δήλωσε Συμμετοχή στα Εργαστηριακά Πειράματά μας

Η πειραματική έρευνα που διεξάγεται στο ΙΓΕΤ γίνεται είτε διαδικτυακά είτε σε αυστηρώς ελεγχόμενο εργαστηριακό περιβάλλον. Τα θέματα των πειραμάτων έχουν μεγάλη ευρύτητα, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων λεκτικής κατηγοριοποίησης, ελέγχου κίνησης και αντίληψης του χρόνου. 

Experiments in the Lab

Δέσε αυτό τον κόμπο!

Τι κοινό έχουν η ιστιοπλοΐα, το ψάρεμα, το πλέξιμο, τα ράμματα και οι γραβάτες; Σε αυτό το πείραμα θα μάθουμε να δένουμε κόμπους. Ξεκινώντας από τους πιο απλούς προς τους πιο σύνθετους, θα δούμε πόσο εύκολο είναι να μάθει κάποιος μια σύνθετη δραστηριότητα. 

Προαπαιτούμενα συμμετοχής:  Ανοιχτό σε όλους

Κατάσταση: Ενεργό

Αποτελέσματα: Εν εξελίξει

Πώς θα διερευνούσες το Χ;

Διάλεξε οποιαδήποτε από 8 διαφορετικές κινήσεις που θα χρησιμοποιούσες για να εξερευνήσεις κάτι. Μπορείς να πάρεις όση ώρα θες, και μπορείς να διαλέξεις μία, περισσότερες ή καμία κίνηση. 

Προαπαιτούμενα συμμετοχής:  Ανοιχτό σε όλους

Κατάσταση: Ενεργό

Αποτελέσματα: Εν εξελίξει

Online Experiments

Τι θα χρησιμοποιούσες για να κάνεις το X;

Διάλεξε μία από 5 απαντήσεις σε μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με τις δυνατότητες χρήσης αντικειμένων. Ο χρόνος επιλογής απάντησης είναι περιορισμένος, οπότε διάλεξε την απάντηση που σου έρχεται πρώτη στο μυαλό. Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση, παρά μόνο η απάντηση που εσύ θεωρείς πιο ενημερωτική! 

Προαπαιτούμενα συμμετοχής:  Γνώση Αγγλικών 

Κατάσταση: Ενεργό

Αποτελέσματα: Εν εξελίξει