Δωρεές

donations at CSRI

Οι δωρεές είναι η πιο σημαντική προσφορά προς το ΙΓΕΤ. Επιτρέπουν στο Ινστιτούτο να διατηρήσει το βάθος και την ευρύτητα των εν εξελίξει διεπιστημονικών ερευνητικών του εργασιών. Δίνουν στο Ινστιτούτο την ευελιξία να δράττεται αναφαινομένων ευκαιριών και να αντιμετωπίζει απροσδόκητες προκλήσεις. Χρησιμοποιούνται για να υπηρετήσουν τη δέσμευση του ΙΓΕΤ για ανοιχτή εκπαίδευση, ανοιχτά δεδομένα και ανοιχτό λογισμικό καθώς και για την δημιουργία πρωτοποριακής τεχνολογίας. Για παράδειγμα:

Εκπαίδευση για Όλους

Η πρόσβαση σε αποτελέσματα έρευνας και τεχνολογίας αιχμής είναι εργαλείο εκπαίδευσης για τους ανθρώπους και ανοίγει νέους ορίζοντες στην επαγγελματική τους ανάπτυξη. Ωστόσο, πολλοί συνάθρωποί μας δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στο ελάχιστο των σχετικών εξόδων. Οι δωρεές συμβάλλουν στην άρση τέτοιων οικονομικών περιορισμών, μέσω της στήριξης σεμιναρίων ανοιχτών στο κοινό, καθώς και προγραμμάτων ερευνητικής πρακτικής άσκησης.

Σκεπτόμενοι Aντισυμβατικά

Το ΙΓΕΤ είναι ένας χώρος διεπιστημονικών διαδράσεων που οδηγούν σε συνεχή παραγωγή πρωτοποριακών ιδεών και επαναστατικές προσεγγίσεις. Ωστόσο, όλες οι ιδέες απαιτούν μια περίοδο εκκόλαψης πριν οδηγήσουν σε αποτελέσματα που θα επιτρέψουν τη χρηματοδότηση από παραδοσιακές πηγές. Οι Δωρεές επιτρέπουν να καλυφθεί αυτό το κενό.

Υποδομές Aιχμής

Σκεφτείτε το ΙΓΕΤ το 2020· η τεχνολογία έχει αλλάξει ριζικά. Νέες συσκευές πειραματισμού έχουν ανοίξει το δρόμο σε νέες μεθοδολογίες για τη διεξαγωγή της έρευνας. Η έρευνα αιχμής απαιτεί υποδομές αιχμής. Οι Δωρεές συμβάλλουν στη συνεχή αναβάθμιση των φυσικών υποδομών του Ινστιτούτου.

 

Πώς κάνω Δωρεά;

Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

Ακολουθήστε το σύνδεσμο παρακάτω για να κάνετε δωρεά μέσω του Paypal σε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον:

 

Μέσω Τραπεζικής Μεταφοράς

Δωρεές σε Ευρώ και σε ξένο νόμισμα μπορούν να μεταφερθούν απευθείας με έμβασμα από την τράπεζά σας σε λογαριασμό του ΙΓΕΤ, δίνοντας στην τράπεζά σας τις ακόλουθες οδηγίες. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον αριθμό ΙΒΑΝ (μοναδικός αριθμός λογαριασμού) καθώς και τον αριθμό SWIFT/BIC (μοναδικός αριθμός τραπεζικού καταστήματος) του λογαριασμού του ΙΓΕΤ:

  • Τράπεζα για τα εμβάσματα: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.
  • Διεύθυνση Τράπεζας: Οδός Αμερικής 4, 10564 Αθήνα
  • Αριθμός IBAN: GR98 0171 5610 0065 6110 8896 756
  • Αριθμός Λογαριασμού: 65 6110 8896 756
  • Δικαιούχος Λογαριασμού: Ινστιτούτο Γνωσιακής Έρευνας και Τεχνολογίας
  • Αριθμός SWIFT/BIC: PIRBGRAA
  • Λεπτομέρειες Εμβάσματος: Παρακαλείσθε όπως αναφέρετε το όνομα του δωρητή και ηλεκτρονική ή ταχυδρομική διεύθυνση για αποστολή της απόδειξης.

Μέσω Τραπεζικής Επιταγής

Για δωρεά μέσω τραπεζικής επιταγής, παρακαλείσθε όπως κάνετε την επιταγή πληρωτέα στο Ινστιτούτο Γνωσιακής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΓΕΤ), και αποστείλετε στην παρακάτω διεύθυνση:

Γραφείο Δωρεών ΙΓΕΤ
Ινστιτούτο Γνωσιακής Έρευνας και Τεχνολογίας
Οδός Μακεδονομάχου Πραντούνα 7
11525, Αθήνα, Ελλάδα

 

Για να συζητήσετε κάποιο άλλο δώρο προς το Ινστιτούτο, παρακαλώ απευθυνθείτε στη διεύθυνση donations () csri ! gr.