Σταδιοδρομία

Careers

Διοίκηση

Ψάχνουμε για δραστήριους ανθρώπους με ομαδικό πνεύμα να ενταχθούν στη δυναμική διοικητική μας ομάδα. Βασικές ικανότητες για τους υποψηφίους είναι η άριστη ικανότητα επικοινωνίας, η επιθυμία να συμβάλλουν σε έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο οργανισμό, η ανάπτυξη πρωτοβουλιών, και η καλή γνώση Αγγλικών. Παρακαλώ, αποστείλατε το βιογραφικό σας στο hr () csri ! gr. Σημειώστε «Διοικητική θέση» στο θέμα του μηνύματός σας.

Έρευνα

Ενδιαφερόμαστε πάντα για ταλαντούχους και ενθουσιώδεις ερευνητές σε οποιοδήποτε από τα ερευνητικά πεδία του ΙΓΕΤ. Παρακαλώ, αποστείλατε το βιογραφικό σας, καθώς και μια Επιστολή Έκφρασης Ενδιαφέροντος στο hr () csri ! gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν η επόμενη ευκαιρία απασχόλησης προκύψει. Σημειώστε «Ερευνητική θέση» στο θέμα του μηνύματός σας.

Φοιτητές

Προσφέρουμε άμισθες ευκαιρίες ερευνητικής εκπαίδευσης για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές σε όλα τα ερευνητικά πεδία του ΙΓΕΤ. Μέσω αυτής της δυνατότητας, ο φοιτητής αποκτά εμπειρία εργαζόμενος μαζί με μια ερευνητική ομάδα που ασχολείται με διεθνή και εθνικά έργα έρευνας και ανάπτυξης, καθώς και πρακτική εκπαίδευση σε υπολογιστικά εργαλεία, πειραματικά πρωτόκολλα, μεθόδους και πρακτικές σε μια πληθώρα ερευνητικών πεδίων. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους και μια Επιστολή Κινήτρου στο hr () csri ! gr με θέμα «Θέση Μαθητείας».

Πρακτική Άσκηση ERASMUS+

Το ΙΓΕΤ συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+ Traineeship που προσφέρει υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές για πρακτική άσκηση. Δεδομένου όμως ότι το ΙΓΕΤ είναι ελληνικός οργανισμός με έδρα στην Ελλάδα, δε μπορεί να δεχθεί κάτω από αυτό το πρόγραμμα φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων. Για φοιτητές Ευρωπαϊκών πανεπιστημίων, περισσότερες πληροφορίες εδώ.